Top
Suplementy diety

Titan Gel – opinie, działanie, efekty – czy to rzeczywiście powiększa penisa?

Titan Gel zwróci uwagę każdego mężczyzny chcącego zwiększyć rozmiar penisa i polepszyć jakość życia seksualnego. Preparat wyróżnia się dobrym składem i wygodną formą aplikacji. Nie trzeba łykać kapsułek, a tylko wcierać go w skórę. Jak Titan Gel radzi sobie w rozwiązywaniu „męskich” problemów?

Titan Gel – skład i działanie preparatu

W tubce Titan Gelu mieszczą się wyciągi z 3 roślin leczniczych, które słyną ze swojego korzystnego wpływu na męską seksualność. Są to: Tribulus terrestris (buzdyganek naziemny), korzeń maca oraz Epimedium sagittatum. Skład uzupełnia stymulujący ekstrakt z guarany. Wnikając w głąb skóry Titan Gel powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych i zwiększenie przepływu krwi przez penisa, co skutkuje silniejszą i dłużej utrzymującą się erekcją oraz wzrostem libido.

Titan Gel – jak stosować?

Stosowanie Titan Gelu jest bardzo proste i nie wymaga dużej ilości czasu. Wystarczy codziennie po umyciu ciała wmasować niewielką ilość żelu w penisa – od trzonu do główki. Dodatkowo warto wetrzeć żel również za każdym razem przed stosunkiem (ok. pół godziny przed). Preparat wchłania się całkowicie, nie zostawia żadnych śladów ani zapachów, jest więc w pełni dyskretny w stosowaniu.

Titan Gel – efekty. Co mówi producent?

Czy Titan Gel rzeczywiście powiększa penisa? Producent zapewnia, że wraz z jego regularnym stosowaniem członek pogrubia się i wydłuża. Na stronie preparatu czytamy, iż po ok. 2 tygodniach stosowania penis zwiększa się o 2 cm. Po miesiącu rozmiar penisa ma być już o 4-5 cm większy. Według zapewnień producenta systematyczne wcieranie Titan Gelu niesie ze sobą również szereg innych korzyści, takich jak: większa ochota na seks, zwiększenie wrażliwości członka (co idzie w parze z lepszymi doznaniami podczas seksu), mocniejszy wzwód, lepsza płodność.

Titan Gel – opinie. Co mówią mężczyźni?

Z większości opinii o Titan Gelu można wywnioskować, iż jest to produkt o średniej skuteczności w stosunku do oczekiwań panów. Mężczyźni, którzy mieli okazję go stosować powtarzają, że jak na preparat do stosowania zewnętrznego jest dość drogi, a efekty wcale nie są rewelacyjne. Wiele osób uznaje Titan Gel ze średni mówiąc, że jako tako poradził sobie w problemach z erekcją i niskim libido, jednak nie wpłynął na rozmiar penisa.

Szukasz antidotum na “męskie” problemy? Kliknij tutaj, by przejść do przeglądu topowych produktów na powiększenie penisa.

Titan Gel – opinie, działanie, efekty – czy to rzeczywiście powiększa penisa?
Oceń artykuł

14 comments

  1. Gandalf 22 Wrzesień, 2017 at 10:50 Odpowiedz

    Dla mnie jest całkiem spoko, może efekty nie są tak spektakularne jak przedstawia producent, ale poprawa wielkości i grubości jest wyraźnie widoczna. Lepiej działa na poprawę jakości erekcji, a to przecież najważniejsze kiedy interes twardy jak skała, nie klei się, dobrze smaruje i wchłania.

  2. Norek 27 Wrzesień, 2017 at 21:12 Odpowiedz

    Prawda, zgadzam się z kolegą. Erekcja rzeczywiście potężna i znacznie wydłużony czas stosunku. Kupiłem Titan Gel zachęcony jakimś innym artykułem i choć na początku byłem sceptyczny, to jednak okazał się strzałem w dziesiątkę. Nie tylko wydłuża penisa, ale wzmacnia też doznania seksualne. Warto wydać na niego kaskę.

  3. Alker 4 Październik, 2017 at 12:45 Odpowiedz

    Też kupiłem i to od razu dwa opakowania, na zapas. Podoba mi się naturalny skład, gel zawiera wszystko co znam i co mi nie szkodzi. Działanie czuć prawie natychmiast, faktycznie po dwoch tygodniach, a z samego aplikowania można zrobić element gry seksualnej, tak robimy z dziewczyną. Polecam zdecydowanie.

  4. Regres 7 Październik, 2017 at 05:38 Odpowiedz

    Członka to sobie możecie powiększyć operacyjnie a nie żelami. Co do działania na wzwód, wrażliwość i dłuższą erekcję moge się zgodzić, ale nie wierzę że nagle cudownie urośnie. Kolejna reklama dla naiwnych.

  5. Andy71 12 Październik, 2017 at 18:14 Odpowiedz

    Bo chyba nie wiesz o czym piszesz. Kolejny troll specjalista, który łazi po forach i obrzydza wszystko. Kup, popróbuj z kilka tygodni, to będziesz mógł się wypowiadać. Titan Gel zwiększa odczucia, wzmacnia erekcję i znacznie wydłuża czas stosunku. Może i są inne środki, ale jak ten działa to po co.

  6. Pepe 16 Październik, 2017 at 08:52 Odpowiedz

    Co fakt to fakt. Zanim go nie kupiłem to różnie z tym bywało. Sprzęcik raz zadziałał, raz nie i tylko same nerwy i frustracja. Teraz codziennie wsmarowuję żel i po kłopocie. Ja jestem zadowolony, kobieta jest zadowolona i już zamówiłem drugą tubkę. Dla mnie może być, nieszkodliwy skład, dobrze się smaruje.

  7. Kristof 21 Październik, 2017 at 17:58 Odpowiedz

    Titan Gel nie jest niestety w czołówce tego typu preparatów na powiększenie penisa i wzmocnienie siły erekcji. Ja oceniam jego skuteczność maksymalnie na 4 z plusem, nie powiem że nie działa, ale moim zdaniem za wolno. Nie podoba mi się sposób aplikacji, czyli całe to smarowanie, tabletka jest wygodniejsza. Poszukajcie sobie w sieci, czy zajrzyjcie na ten ranking, to jakieś na pewno znajdziecie.

  8. Adamus 26 Październik, 2017 at 21:08 Odpowiedz

    Ok, są tabletki, tylko że ja zawsze zapominam je brać. Jak człowiek policzy ile tego łyka dziennie to może mu się niedobrze zrobić. Wybrałem żel właśnie dlatego, może i trzeba te kilka tygodni poczekać na pierwsze rezultaty, ale jak przyjdą to szok. Mam dobre zdanie o Titan Gel i raczej go nie zmienię.

  9. Miras1986 2 Listopad, 2017 at 00:14 Odpowiedz

    Z tą jego skutecznością to różnie bywa. Jest na pewno popularny i najczęściej kupowany z żeli, ale ja też stawiam na tabletki. Działają na problem od wewnątrz i czytałem że najlepiej poprawiają funkcjonowanie ciał jamistych odpowiedzialnych za utrzymanie erekcji i powiększenie członka w wzwodzie.

  10. Loko 5 Listopad, 2017 at 23:41 Odpowiedz

    W tego typu środkach najważniejszy jest skład. Wbrew pozorom w wielu jest podobny i prawie wszędzie można spotkać buzdyganek i wyciąg z guarany. Tak naprawdę wszystko zależy od dobrania właściwej dawki. Titan testowałem i nawet byłem zadowolony z efektów. Członek nieco się zwiększył, może nie te 5 cm, ale było to widać. Wzrosła też ochota na seks i wydłużył się czas wzwodu. Jak u kogoś działa, to dlaczego nie używać.

  11. Arturo 10 Listopad, 2017 at 11:23 Odpowiedz

    Najlepiej połączyć oba sposoby, tabletki od środka i żel od zewnątrz. Oczywiście nie wolno przesadzać z ilością, bo rezultaty mogą być odwrotne. Najlepiej pogadać z jakimś specjalistą, doradzi co będzie najlepsze i po kłopocie. Kiedyś rozmawiałem z takim o titan gel i powiedział że mogę go używać bez żadnego ryzyka.

  12. Tomek_54 18 Listopad, 2017 at 04:55 Odpowiedz

    Nie chce mi się do końca wierzyć w takie cudowne działanie, ale nie zaszkodzi samemu sprawdzić. Może nie tylko na wielkość, bo na to nie mam powodów do narzekania, ale z wiekiem erekcja już nie taka jak trzeba. Wzmocnienie się przyda, a tabletek to dosyć łykam na inne przypadłości. Posmaruję od czasu do czasu i może kobieta przestanie narzekać.

  13. Robek 23 Listopad, 2017 at 23:55 Odpowiedz

    Tomek, nie od czasu do czasu, ale codziennie, najlepiej wieczorem. Działa tyko wtedy gdy używasz regularnie przez dłuższy czas. Jak nie zadziała to zawsze możesz kupić coś innego, jest tego naprawdę mega dużo i zawsze coś znajdziesz i to niekoniecznie tabletki, których nie lubisz.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są zaznaczone *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.